Mellem Lillesø og Skanderborg bymidte ligger lejlighederne på Pilgrims gamle lagerbygnings grund og skaber et byrum, der forener by og sø og skaber nye muligheder for byens borgere.

Med stor variation og individualitet bryder lejlighederne med den traditionelle boligtænkning og skaber intime rum, hvor privatlivet forenes i det offentligt tilgængelige og levende byrum.

Byggeriet

Ovenvande ligger midt i Skanderborg nær sø, skov og indkøb. Du er tæt til alt og alligevel vil du blive overrasket over stilheden. Børn leger på de bilfri pladser mellem bygningerne. Her nydes livet.

Byggeriet af Ovenvande stod færdig i april 2020. Se mere om Ovenvande Skanderborg på vores Facebook-side og vores hjemmesiden, hvor du også kan se evt. andre ledige boliger. Vi har dele-kanoer og ladestandere til el-biler (Clever og Spirii). Vi har et mindre legeområde med bordtennis, karrusel og trampolin til børn eller børnebørn. Vi har nok midtbyens bedste p-forhold. Ved indflytning er lejligheden monteret med Siemens-hårde hvidevarer, lamelgardiner og rullegardiner.

Vi har 63 lejligheder på bedste placering i Skanderborg til udlejning. Vi har 3, 4, og 5-værelseslejligheder.

Send en mail til os via vores hjemmeside eller Facebook-side, hvis du vil skrives på vores interesseliste.

False
Ovenvande 1-3 (leje) Ovenvande 13-15 (leje) Ovenvande 5-11 (køb)

Find lejlighed

Lav en sortering eller klik på bygningerne for at få vist plantegninger og informationer om hver enkelt lejlighed.

Er du interesseret nu eller senere, så bliv skrevet på vores interesseliste.

Ovenvande Skanderborg ApS
51 41 84 15 / niels@ovenvandeskanderborg.dk

Skanderborg

Skanderborg har en placering tæt på det pulserende byliv i Aahus og de naturskønne landskaber, der omringer Skanderborg, gør byen til en af Østjyllands mest attraktive steder at bosætte sig. Med let adgang til tog- forbindelser og den jyske motorvej er det uden besvær at komme til og fra byen, men i sig selv har Skanderborg også meget at byde på. Et væld af forskellige indkøbsmuligheder, restauranter og kulturtilbud til- fredsstiller kulturbrugeren og med både søer, skove og bakkelandskaber ligger noget af Danmarks smukkeste natur lige rundt om hjørnet og giver gode muligheder for en udendørs og aktiv fritid. En nyrenoveret Netto ligger som nærmeste nabo og ved søen ligger en lille lystbådehavn og Bådklubben Søsporten.

Se mere

True