• Ovenvande

  Placeret mellem naturen ved Lillesø og Skanderborg bymidte omdanner Ovenvande lejlighederne det gamle erhvervsområde, hvor Pilgrim tidligere havde lagerbygninger, og udnytter områdets fulde potentiale.

  Med stor variation og individualitet bryder lejlighederne med den traditionelle boligtænkning og skaber rum, hvor privatlivet forenes med et offentligt tilgængeligt og levende byrum. Herved skabes nye muligheder for byens borgere ved at gentænke gaderummet, så bymidten og Lillesø forbindes.

  Området omkring lejlighederne holdes trafikfrit og kombineres med grønne arealer, og på den måde åbnes byen op til søen, så arealerne udnyttes fuldt ud. Det højner oplevelsen af Skanderborg midtby og skaber værdi for alle borgere i Skanderborg ved at forskønne området og tilføre nyt liv.

Ved interesse i at flytte til Ovenvande, når vi får ledige lejligheder, så kontakt:

Ovenvande Skanderborg ApS
51 41 84 15 / niels@ovenvandeskanderborg.dk

 • Lejlighederne

  Bygningernes store variation i højde og de skæve vinkler og facader gør hver lejlighed unik både i størrelse og indretning. Lejlighederne indeholder store rummelige altaner, mens stuelejlighederne har adgang til hyggelige private gårdrum, som giver ekstra plads at udfolde sig på.

  Som et resultat af nytænkningen af indfaldslyset gennemlyses lejlighederne fra flere sider, som sammen skaber et levende arkitektonisk udtryk i de helt unikke hjem.

  Lejlighedernes størrelse spænder vidt, og både mindre og større lejligheder giver et mangfoldigt præg på området. I bygningerne finder man 3-, 4- og 5-værelses lejligheder, som giver varierede indretningsmuligheder.

  Lejlighederne er centralt placeret midt i byen, hvorfra indkøbsmuligheder og et levende kulturliv er lettilgængeligt. Samtidig ligger lejlighederne tæt på sø og natur, som bidrager med nyt liv til et attraktivt område ved at skabe forbindelse mellem by og sø.

 • Udemiljø

  Ovenvande består af 63 lejeboliger og 45 ejerboliger, som alle er solgt til private. Lejeboligerne ejes af Bagger-Sørensen Gruppen i Vejle. De faldt for placeringen og den høje kvalitet i byggeriet og de mange gennemtænkte detaljer.

  Boligprojektet Ovenvande er mere end bare boliger. Det er skabt for at give Skanderborg et attraktivt byrum, som forbinder det bedste fra bymidten med den skønne, omkringliggende natur ved Lillesø.

  Mellem bygningerne er der anlagt gågade, som holder trafikken ude, og grønne områder, der er med til at åbne op for området, så Lillesø er lettilgængelig for byens borgere.

  Samtidig er der anlagt hyggelige kroge i form af store altaner, private haver og pladser mellem bygningerne, der skaber små rum med plads til nærvær og privatliv i et offentligt tilgængeligt område.

  I et samarbejde med Laban Arkitekter har smykkevirksomheden Pilgrim og DOMIS-koncernen udviklet boligprojektet Ovenvande på arealerne ved Pilgrims gamle lagerbygning, og ud fra tanken om at invitere byens borgere til at bruge søen og området omkring boligerne. • Materialer

  Fælles for alle lejligheder er:

  Meget lyse lejligheder med dagslys fra 2 sider i stuerne

  God parkeringsforhold

  Overtages med lamelgardiner i stue og rullegardiner i værelser

  Invita-køkkener med Siemens hårde-hvidevarer

  Gratis fælles parkering for én bil. (Leje for bil nr. 2 på kr. 250 pr. md)

  Dørtelefon med kamera

  Store altaner på begge sider af lejligheden

  Delebil fra Aura

  Mulighed for opladning af el-biler

  2 kanoer til gratis afbenyttelse

  Egetræsgulv (stav-parket)

  Netværk- og antennestik i alle værelser

  Frit valg mellem Aura og Skanderborg Antenneforening

  Køkken og bad er i strømlinet hvidt design med glatte og lette overflader, der giver lejlighederne en moderne karakter. Hårde hvidevare herunder køle- og fryseskab, opvaskemaskine, glaskeramisk kogesektion, indbygningsovn, vaskemaskine og kondenstørretumbler er af høj kvalitet og udvalgt, så de passer ind i lejlighederne.

  Med hvide vægge, døre og lister og lyse egetræsgulve er lejlighederne lyse og åbne, og fra store vinduer og terrassedøre gennemlyses lejlighederne af naturligt lys.

 • Samarbejdet

  Det var smykkevirksomheden Pilgrims ønske at udvikle erhvervsområdet, hvor Pilgrims gamle lagerbygninger lå. For at undgå at opsige eventuelle lejemål ved opstarten af byggeriet lod Pilgrim området stå uudnyttet hen for til sidst at starte processen op efter at alle lejere havde opsagt deres lejemål. Derefter startede processen for at skabe et nyt område, der ville forskønne bybilledet.

  I et samarbejde med Laban Arkitekterne har Pilgrim og DOMIS-koncernen udviklet boligprojektet Ovenvande på lagerbygningsarealerne. I et håb om at skabe et område, som bliver en integreret del af byen, og som inviterer byens borgere til at bruge søen og området omkring boligerne. Laban arkitekterne står for det arkitektoniske udtryk og udformningen af området, og har med deres forslag ramt Pilgrims ønske om at åbne byen op som en levende og integreret bydel.

  Ovenvande består af 63 lejeboliger og 45 ejerboliger, som alle er solgt til private. Lejeboligerne ejes af Bagger-Sørensen Gruppen i Vejle. De faldt for placeringen og den høje kvalitet i byggeriet og de mange gennemtænkte detaljer.

True